Filma24.com në Instagram!

The Call of the Wild (2020)

Aventurë Dramë Familjar

Bak është nje qen me zemër të madhe ku jeta e qetë shtëpiake do të përmbyset pasi ai rrëmbehet për t'u shitur si qen slite. Në aventurën e tij ai do të njoh miq të mirë dhe vendin që i takon...

Aktoret kryesor: Harrison Ford, Omar Sy, Cara Gee, Dan Stevens


100 min
Cilësia: Full HD