Filma24.com në Instagram!

Purity Falls (2019)

Dramë Triller

Një vit pas humbjes së burrit të saj, Nicole vendoset në Purity Falls me fëmijët e saj të rritur, Xhustina dhe Xhejson. Fqinja e tyre e pasur duket e këndshme, duke e vendosur shpejt Xhejsonin me punë në mënyrë që familja të ketë të ardhura. Por, kur një fqinj i ri mbytet në pishinë, gjërat fillojnë të bëhen të rrezikshme.

Aktoret kryesor: Kristanna Loken, Olivia d'Abo, Beth Broderick, Trevor Stines


90 min
Cilësia: HD