Filma24.com në Instagram!

Portrait of a Beauty (2008)

Dramë Romancë

Lindur në një familje piktorësh të oborrit mbretëror, një vajzë detyrohet të mbartë emrin e familjes dhe të marrë jetën e vëllait të saj pasi ai vetëvritet. Gjërat ndërlikohen kur ajo takon një burrë i cili i vjedh zemrën.

Aktoret kryesor: Gyu-ri Kim, Yeong-ho Kim, Nam-gil Kim, Ja-Hyeon Chu


108 min
Cilësia: HD