Filma24.com në Instagram!

Emma. (2020)

Dramë Komedi

Një vajzë e bukur dhe e zgjuar, Ema, e vendosur në Anglinë e viteve 1800 e shtyn kohën duke bërë mblesëri në rrethin e saj shoqëror, por refuzon të martohet vetë. Ndonjëherë e shkujdesur dhe e nxituar, Ema harron të shikojë më pranë saj.

Aktoret kryesor: Anya Taylor-Joy, Johnny Flynn, Bill Nighy, Mia Goth


125 min
Cilësia: HD