Filma24.com në Instagram!

The Fatal Raid (2019)

Aksion

Një luftë mes një polici të dhunshëm dhe një gangsteri gjakderdhës që lë fakteqësi nga të dyja anët. Anëtarja e mbijetuar për 20 vite e skuadrës Zonja Fong (Macja e Zezë) udhëheq një skuadër me femra, në ndjekjen e një anarkisti të ri, trim, që po terrorizon Makaon. Një hije nga ajo ditë fatale rikthehet përsëri, duke ri-sjellë ciklin gjarpërues me një përballje finale shpërthyese.

Aktoret kryesor: Aaron Boggs, Sin-Hang Chiu, Jeana Ho, Jade Leung


91 min
Cilësia: HD