Filma24.com në Instagram!

The Platform (2019)

Fantashkencë Horror Triller

Një burg vertikal me një qeli për nivel. Dy persona për qeli. Një platformë ushqimore e vetme dhe dy minuta në ditë për t'u ushqyer nga lart poshtë. Një makth i pafund i bllokuar në Gropë.

Aktoret kryesor: Ivan Massagué, Zorion Eguileor, Antonia San Juan, Emilio Buale


94 min
Cilësia: HD