Filma24.com në Instagram!

The Gentlemen (2019)

Aksion Komedi Krim

Një amerikan përpiqet të shesë perandorinë e tij fitimprurëse të marihuanës në Londër duke sjellë komplot, skema, rryshfet dhe shantazh nga tentativat që vijnë të vjedhur biznesin e tij.

Aktoret kryesor: Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Michelle Dockery, Jeremy Strong


113 min
Cilësia: Full HD