Filma24.com në Instagram!

REC (2007)

Horror Mister Triller

Një reportere televizive dhe një kameraman ndjekin punëtorët e zjarrfikësit në një ndërtesë të errët apartamentesh ku brenda me diçka të tmerrshme.

Aktoret kryesor: Manuela Velasco, Ferran Terraza, Jorge-Yamam Serrano, Pablo Rosso


78 min
Cilësia: HD