Filma24.com në Instagram!

Clemency (2019)

Dramë Mister

Ndërsa përgatitet të ekzekutojë një tjetër të burgosur të dënuar me vdekje, Bernadin duhet të përballet me demonët psikologjikë dhe emocionalë që puna e saj krijon, së fundmi lidhur me të burgosurin e radhës.

Aktoret kryesor: Alfre Woodard, Richard Schiff, Aldis Hodge, Wendell Pierce


112 min
Cilësia: HD