Filma24.com në Instagram!

Killing Sarai (En Brazos de un Asesino) (2019)

Romancë Triller

E detyruar të jetojë me një trafikant droge për nëntë vjet, Sarai shpëton nga banesa e tij duke u fshehur në makinën e Viktorit, një vrasës i pashëm dhe vdekjeprurës. Pasi zbulon se kush është, Viktori vendos të rrezikojë gjithçka për të mbrojtur bukuroshen Sarai.

Aktoret kryesor: William Levy, Dalisa Alegria, Ettore D'Alessandro, Jean Jean


106 min
Cilësia: HD