Filma24.com në Instagram!

The Prophet (2014)

Animuar Dramë

Artisti dhe poeti i internuar Mustafa nis një udhëtim për në shtëpi me pastruesen e shtëpisë dhe vajzën e saj; së bashku trioja duhet t'u shpëtojë autoriteteve të cilët frikësohen se fjalët e Mustafait do të nxktin rebelim.

Aktoret kryesor: Liam Neeson, Salma Hayek, John Krasinski, Frank Langella


85 min
Cilësia: HD