Filma24.com në Instagram!
2
1

I Am Legend (2007)

Dramë Fantashkencë Triller

Pasi një virus shkatërroi qytetërimin dhe pjesën tjetër i ktheu ne monstra, i vetmi i mbijetuar në Nju Jork mundohet dëshpërimisht të gjejë një kurë!

Aktoret kryesor: Alice Braga,Charlie Tahan,Will Smith


101 min
Cilësia: HD